produk

Pasang Kapsul sayuran kosong ijo

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Shandong, China
Jeneng:
Farmasi Timur
Nomer Model:
00, 0, 1, 2
Bahan Baku:
Selulosa Sayuran HPMC
Werna:
Disesuaikan
Sertifikasi:
ISO9001, HALAL, KOSHER, NSF-GMP, BRC
Wektu Disintegrasi:
≤15 mnt.
Mundhut pangatusan:
3,0% ~ 9,0%
Residu Pengapian:
≤3.0
Percetakan:
Panjaluk Pelanggan
Metal abot:
≤20ppm
Negara:
Wis ditutup
Ukuran liyane:
00, 0, 1, 2
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan
3500000000 Potongan / potongan saben Taun 300000000 potong saben wulan
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kemasan sing layak dituku nganggo kanthong plastik lan karton.
Pelabuhan
Qingdao utawa Pelabuhan China
Wektu Lead:
Jumlah (Karton) 1 - 1 > 1
Est. Wektu (dina) 3 Kanggo dirembug

Pasokan Produsen kapsul sayuran ijo sing kosong

Keuntungan Perusahaan:

1. Bahan mentahan yaiku saka perusahaan kita dhewe kanthi charactors organik lan alami.
2. Séhat, kualitas Tinggi, rega & wektu pangiriman sing apik
3. Sertifikat Halal & Kosher & ISO & cGMP & BRC
4.GMO Gratis, Bebas Alergi, BSE / TSE Gratis

Kauntungan Produk:

1. Tingkat pencocokan dhuwur lan ngisi
2. Transparansi dhuwur
3. HPP saka plumban kayu Eropa utawa Amerika.
4. Kapsul sayuran HpMC uga bisa diwarnai karo pewarna alami sing bisa dipangan. lan bisa dicithak nganggo tinta pencetakan alami kanggo ngenali produk sampeyan ing pasar. Kajaba iku, kapsul sayur-sayuran bisa mlaku kanthi lancar ing kabeh jinis mesin ngisi kecepatan tinggi lan semi-otomatis.
5. Alami lan ora antiseptik, rasa lan ambu ora enak bisa ditutup kanthi efektif.

Spesifikasi Kapsul Kosong HPMC Sayuran Kuat Ukuran 0: 

HTB1ktyUdv5TBuNjSspcq6znGFXaE

Budaya Perusahaan:

Tujuan Perusahaan
Keprihatinan babagan kesehatan, pangembangan terus-terusan

Ideal Perusahaan
Dikembangake kanthi kemajuan Teknologi lan Maret kanthi nggawe

Budaya Perusahaan
Sinau terus-terusan ngungkuli awake dhewe

Gaya Perusahaan 
Sumbangan kanggo produk lan karya

Nilai Perusahaan
Kerja keras terus-terusan bisa ngrampungake kesehatan para klien

Jaminan Kualitas:

Kontrol kualitas bahan baku:
Kanggo njamin keamanan lan stabilitas, kabeh bahan mentah kanggo kapsul kita diawasi kanthi kaku miturut standar kualitas Perusahaan sing digawe ing pangkal farmasi Negara.

Kontrol Kualitas ing Pabrikan:
Pemeriksaan sampling ditindakake sajrone proses ngasilake supaya kabeh parameter tetep ing ruang lingkup normal sing bener kanggo nguatake stabilitas kualitas.
Pembubaran lem: Suhu, warna lan viskositas dipantau ing kontrol sing ketat.
Produksi kapsul: tampilan, dimensi lan lembab dipriksa kanthi kualitas kontrol. Suhu lingkungan lan tingkat kelembapan ing ruangan pabrik, uga viskositas lem lan suhu diawasi dening operator.
Proses Screening: Kapsul sing diurutake kanthi ngurutake mesin dipriksa dening kontrol kualitas luwih lanjut supaya kabeh kapsul sing adol bisa memenuhi standar kualitas. Parameter ngurutake disetel lan dikendhaleni para pekerja sing nguripake mesin urut.

Manajemen Produk Rampung:
Indeks fisik & kimia kapsul rampung bakal dipriksa sadurunge dikemas. Mung kapsul sing berkualitas sing bakal dikemas kanggo klien.

Rincian Paket:

Model 00 # 0 # 1 # 2 #
Jumlah saben kothak (potongan) 70000 100000 120000 160000
NW saben kothak (KG) 8.3-9.2 9.2-10.4 8.6-9.6 9.2-10
NW rata-rata saben kothak (KG) 8,75 9.8 9.12 9.6

Paket

package


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita