produk

Ukuran 00 HPMC Capsule Kosong Vegetarian Kapsul Status Logo Item Khusus Pencetakan Warna

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Shandong, China
Jeneng:
Farmasi Timur
Nomer Model:
# 000 ~ # 4
Bahan baku:
HPMC
Bahan:
Bahan Bahan Panganan
Percetakan:
Panjaluk Pelanggan
Werna:
Dipotong
Jeneng:
HPMC Sayuran Pisah
Ukuran:
000
Wangun:
Babak
MOQ:
10000PCS
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan
3500000000 Potongan / potongan saben Taun 300000000 potong saben wulan
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kemasan sing layak dituku nganggo kanthong plastik lan karton.
Pelabuhan
Qingdao utawa Pelabuhan China
Wektu Lead:
Jumlah (Karton) 1 - 1 > 1
Est. Wektu (dina) 3 Kanggo dirembug

Katrangan Produk

H3a6e5bb0119f4c5ca6d6370a654f1a221

Spesifikasi

barang
regane
Papan Asal
Cina
Nomer Model
# 000 ~ # 4
Bahan baku
HPMC
Materi
Bahan Bahan Panganan
Nyithak
Panjaluk Pelanggan
Werna
Dipotong
Jeneng
HPMC Sayuran Pisah
Ukurane
000
Wangun
Babak
MOQ
10000PCS

pengepakan

package

Profil Perusahaan

Diadegake ing taun 2004, kanthi lokasi sing sampurna ing zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Yantai Haiyang ing sisih wétan Semenanjung Shandong lan ing pesisir lor segara kuning, Yantai Oriental Pharmacap Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi inovatif sing melu ing R & D, produksi lan penjualan kapsul tanduran.

Kanthi luas 60.000 meter persegi, perusahaan kasebut duwe spesialisasi produksi kapsul tanduran HPMC kanthi HPMC minangka bahan baku utama. Saiki kita dadi salah sawijining produsen kapsul kothong tanduran kanthi hak kekayaan intelektual independen ing China lan uga dadi pimpinan industri kapsul tanduran China.

FAQ

1. kepiye kita bisa njamin kualitas?
Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi final sadurunge dikirim;

2. layanan apa sing bisa diwenehake?
Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP, Pengiriman Ekspres ;
Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR, CNY;
Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C;
Pidato Bahasa: Inggris, Cina


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita