produk

Cepet ngilangi kapsul HPMC sayur-sayuran / sayuran kanggo suplemen kesehatan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Shandong, China.
Jeneng:
Farmasi Timur
Nomer Model:
# 000 # 00
Jeneng Produk:
Kapsul sayuran (hpmc)
Bahan baku:
Gelatin Farmasi Kelas
Werna:
Disesuaikan
Konten pelumas:
0,02%
Mundhut pangatusan:
4,7%
Logam abot:
<10ppm
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan
3500000000 Potongan / potongan saben Taun 300000000 potong saben wulan
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kemasan sing layak dituku nganggo kanthong plastik lan karton.
Pelabuhan
Qingdao utawa Pelabuhan China
Wektu Lead:
Jumlah (Karton) 1 - 10 11 - 20 > 20
Est. Wektu (dina) 5 10 Kanggo dirembug

Cepet ngilangi kapsul HPMC sayur-sayuran / sayuran kanggo suplemen kesehatan

Katrangan Produk

ukuran

HPMC sayuran Kapsul Spesifikasi

Bobot rata-rata (mg)

Banyu

Kekandelan tembok tutup

(mm)

Kekandelan tembok awak

(mm)

Kekandelan kubah (mm)

Dawane tutup

(mm)

Dawane awak

(mm)

00 #

0,115 ± 0,020

0,110 ± 0,020

≥0.12

11,80 ± 0,40

20,05 ± 0,40

123 ± 8,0

4 ~8%

0 #

0,110 ± 0,020

0,105 ± 0,020

≥0.12

11.00 ± 0,40

18,50 ± 0,40

97 ± 7,0

1 #

0,105 ± 0,020

0,100 ± 0,020

≥0.12

9,90 ± 0,40

16,50 ± 0,40

77 ± 6,0

2 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

9,00 ± 0,40

15,40 ± 0,40

63 ± 5.0

3 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

8,10 ± 0,40

13.60 ± 0,40

49 ± 4.0

4 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

7,20 ± 0,40

12.20 ± 0,40

39 ± 3.0

H499527f1114441c392cc663e8fa7e636b

Kemasan & Pengiriman

package

Jeneng:

kapsul HPMC sing jelas

Bahan Baku:

HPMC saka pine

Werna:

Cetha / transparan

Percetakan:

Miturut pelanggan desain

MOQ:

1 karton

Packing qty:

# 000-50,000 pcs / karton

# 00-75,000 pcs / karton

# 0-100,000 pcs / karton

# 1-120.000 pcs / karton

# 2-160.000 pcs / karton

# 3-210.000 pcs / karton

# 4-300,000 pcs / karton

Packing:

Kanthi 2 lapis tas PE ing sak karton.

Syarat pembayaran:

T / T, L / C, master card, visa, alibaba

Wektu timbal:

ing 3 dina kerja

Ngundhuh port

Qingdao, utawa port sing dikarepake ing China

Layanan Kita

——Panyedhiya solusi total
Sampel gratis miturut syarat
Kursus profesional ing kapsul
Latihan tangan ing mesin ngisi
Survei kepuasan pelanggan rutin
Bantuan lan layanan Tehnis
Timah cendhak lan pangiriman pas wektune

FAQ

P: Apa sampeyan produsen?
A: Ya, Yantai Oriental Pharmacap Co., Ltd. minangka produsen kapsul sayuran HPMC ing China.

P: Apa sampeyan nawakake conto gratis?
A: Ya. Yen sampeyan pengin nyoba kapsul, aku bakal ngirim conto gratis ASAP.

P: Apa sampeyan duwe stok kapsul warna?
A: Ya, kita duwe macem-macem warna kanggo kapsul HPMC ing stok, hubungi kita kanggo rincian.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita