produk

Kapsul sayuran sayuran kosong sing dicithak kanthi kualitas apik kanggo suplemen kesehatan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Shandong, China
Jeneng:
Farmasi Timur
Nomer Model:
# 000 # 00 # 0 # 1
Jeneng Produk:
Kapsul sayuran (hpmc)
Bahan baku:
HPMC
Barang:
Kapsul Berongga Farmasi
Panggunaan:
Suplemen Nutrisi
Konten pelumas:
0,02%
Mundhut pangatusan:
4,6%
Logam abot:
<10ppm
Wektu disintegrasi:
9.80 menit

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji: 
44X55X70 cm
Bobot reged tunggal:
12,800 kg
Tipe Paket:
kemasan layak laut karo karton lan tas plastik
Wektu Lead:
Jumlah (Kothak) 1 - 10 11 - 20 > 20
Est. Wektu (dina) 5 10 Kanggo dirembug

Kapsul HPMC sayuran sayuran kosong sing kosong kanthi larut kanggo suplemen kesehatan

Katrangan Produk

ukuran

HPMC sayuran Kapsul Spesifikasi

Bobot rata-rata (mg)

Banyu

Kekandelan tembok tutup

(mm)

Kekandelan tembok awak

(mm)

Kekandelan kubah (mm)

Dawane tutup

(mm)

Dawane awak

(mm)

00 #

0,115 ± 0,020

0,110 ± 0,020

≥0.12

11,80 ± 0,40

20,05 ± 0,40

123 ± 8,0

4 ~8%

0 #

0,110 ± 0,020

0,105 ± 0,020

≥0.12

11.00 ± 0,40

18,50 ± 0,40

97 ± 7,0

1 #

0,105 ± 0,020

0,100 ± 0,020

≥0.12

9,90 ± 0,40

16,50 ± 0,40

77 ± 6,0

2 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

9,00 ± 0,40

15,40 ± 0,40

63 ± 5.0

3 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

8,10 ± 0,40

13.60 ± 0,40

49 ± 4.0

4 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

7,20 ± 0,40

12.20 ± 0,40

39 ± 3.0

H499527f1114441c392cc663e8fa7e636b

Kemasan & Pengiriman

Jeneng:

kapsul HPMC sing jelas

Bahan Baku:

HPMC saka pine

Werna:

Cetha / transparan

Percetakan:

Miturut pelanggan desain

MOQ:

1 karton

Packing qty:

# 000-50,000 pcs / karton

# 00-75,000 pcs / karton

# 0-100,000 pcs / karton

# 1-120.000 pcs / karton

# 2-160.000 pcs / karton

# 3-210.000 pcs / karton

# 4-300,000 pcs / karton

Packing:

Kanthi 2 lapis tas PE ing sak karton.

Syarat pembayaran:

T / T, L / C, master card, visa, alibaba

Wektu timbal:

ing 3 dina kerja

Ngundhuh port

Qingdao, utawa port sing dikarepake ing China

Layanan Kita

——Panyedhiya solusi total

Sampel gratis miturut syarat

Kursus profesional ing kapsul

Latihan tangan ing mesin ngisi

Survei kepuasan pelanggan rutin

Bantuan lan layanan Tehnis

Timah cendhak lan pangiriman pas wektune

Informasi Perusahaan

Certified halal / halal / NSF-GMP / ISO SGS BRC.

Kapsul HPMC kosong kita tundhuk karo sarat saka Peraturan Program Verifikasi Pemasok Asing (FSVP).

Hf886411d96c844a3920c7b858f8f5935q

FAQ

P: Apa sampeyan produsen?

A: Ya, Shandong Healsee Capsule Ltd. minangka produsen kapsul sayuran HPMC ing China.

P: Apa sampeyan nawakake conto gratis?

A: Ya. Yen sampeyan pengin nyoba kapsul, aku bakal ngirim conto gratis ASAP.

P: Apa sampeyan duwe stok kapsul warna?

A: Ya, kita duwe macem-macem warna kanggo kapsul HPMC ing stok, hubungi kita kanggo rincian.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita