produk

Ukuran ngisi tinggi ukuran 00 0 1 2 cangkang kapsul hpmc kosong abrit sayuran putih keras kanggo kapsul pelangsing

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Farmasi Timur
Nomer Model:
HPMC
Jeneng Produk:
Kapsul kosong sayuran
Werna:
Transparan lan kabeh warna Panton
Bahan baku:
Selulosa Sayuran HPMC
Sertifikasi:
GMP HALAL ISO KOSHER NSF
Percetakan:
Panjaluk Pelanggan
Ukuran:
# 00 # 0 # 1 # 2
Barang:
Kapsul Farmasi Hard Dissolving Cepet
Jinis:
Kapsul Keamanan
Status Kapsul:
Preclosed lan Pisah
Fungsi:
Materi Paket Konten Produk Kesehatan

Ukuran ngisi tinggi ukuran 00 0 1 2 cangkang kapsul hpmc kosong abrit sayuran putih keras kanggo kapsul pelangsing

Katrangan Produk

Kauntungan Produk:

1. Kualitas tinggi, rega kompetitif lan umpan balik cepet;

2. Sertifikat halal lan halal, sertifikat COA, sertifikat ISO;

3. Alami lan ora ana antiseptik, rasa lan ambu ora enak bisa ditutup kanthi efektif.

ukuran

HPMC sayuran Kapsul Spesifikasi

Bobot rata-rata (mg)

Banyu

Kekandelan tembok tutup

(mm)

Kekandelan tembok awak

(mm)

Kekandelan kubah (mm)

Dawane tutup

(mm)

Dawane awak

(mm)

00 #

0,115 ± 0,020

0,110 ± 0,020

≥0.12

11,80 ± 0,40

20,05 ± 0,40

123 ± 8,0

4 ~8%

0 #

0,110 ± 0,020

0,105 ± 0,020

≥0.12

11.00 ± 0,40

18,50 ± 0,40

97 ± 7,0

1 #

0,105 ± 0,020

0,100 ± 0,020

≥0.12

9,90 ± 0,40

16,50 ± 0,40

77 ± 6,0

2 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

9,00 ± 0,40

15,40 ± 0,40

63 ± 5.0

3 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

8,10 ± 0,40

13.60 ± 0,40

49 ± 4.0

4 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

7,20 ± 0,40

12.20 ± 0,40

39 ± 3.0

Kemasan & Pengiriman

package

Jeneng:

kapsul HPMC sing jelas

Bahan Baku:

HPMC saka pine

Werna:

Cetha / transparan

Percetakan:

Miturut pelanggan desain

MOQ:

1 karton

Packing qty:

# 000-50,000 pcs / karton

# 00-75,000 pcs / karton

# 0-100,000 pcs / karton

# 1-120.000 pcs / karton

# 2-160.000 pcs / karton

# 3-210.000 pcs / karton

# 4-300,000 pcs / karton

Packing:

Diantrekake karo rong lapisan tas plastik lan dikemas ing rong kothak (kothak njero lan kothak njaba)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita