Babagan Kita

Babagan Kita

Yantai Oriental Pharmacap Co., Ltd.

minangka perusahaan teknologi tinggi inovatif sing melu R&D, produksi lan penjualan kapsul tanduran.

Apa sing Ditindakake?

Diadegake ing taun 2004, kanthi lokasi sing sampurna ing zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Yantai Haiyang ing sisih wétan Semenanjung Shandong lan ing pesisir lor segara kuning, Yantai Oriental Pharmacap Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi inovatif sing melu ing R & D, produksi lan penjualan kapsul tanduran.

Kanthi wilayah saka 60.000 meter persegi, perusahaan kasebut spesialis ing produksi kapsul tanduran HPMC kanthi HPMC  minangka bahan baku utama. Saiki kita dadi salah sawijining produsen kapsul kothong tanduran kanthi hak kekayaan intelektual independen ing China lan uga dadi pimpinan industri kapsul tanduran China.

Produk Kita

Kanthi output tahunan 10 milyar kapsul tanduran, kita duwe teknologi produksi profesional kanggo HPMC, pullulan polisakarida lan kapsul tanduran ditutupi enteric. Kita ngasilake kapsul tanduran kothong kanthi bahan tanduran alami lan teknologi canggih, sing wis menang paten nasional kanggo panemuan. Pabrik produksi lan peralatan produksi kanthi otomatis dirancang miturut sarat karo GMP lan tundhuk tenan karo manajemen proses standar.

Kanthi prinsip "pelanggan paling penting, kualitas dhisik", Kita nyedhiyakake produk kapsul sing aman lan ijo kanggo masyarakat lan ngupayakake dadi panyedhiya paling energik kanggo kapsul tanduran ing China.

Budaya Perusahaan

Sesanti

Dadi perusahaan sing bisa dipercaya kanggo industri farmasi lan konsumen

Misi

Ngreksa industri kesehatan

Nilai Inti

Ngupaya supaya bisa nyenengake para karyawan lan kerja keras liwat inovasi kanthi semangat perintis kanggo para pelanggan