produk

100% BSE / TSE Gratis Kapsul Organik HPMC / Sayuran Kosong 00 0 1 2

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Shandong, China
Jeneng:
Farmasi Timur
Nomer Model:
HPMC
Jeneng Produk:
Kapsul kosong sayuran
Werna:
Transparan lan kabeh warna Panton
Bahan baku:
Selulosa Sayuran HPMC
Sertifikasi:
GMP HALAL ISO KOSHER NSF
Percetakan:
Panjaluk Pelanggan
Ukuran:
# 00 # 0 # 1 # 2
Barang:
Kapsul Farmasi Hard Dissolving Cepet
Jinis:
Kapsul Keamanan
Status Kapsul:
Preclosed lan Pisah
Fungsi:
Materi Paket Konten Produk Kesehatan
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan
3500000000 Potongan / potongan saben lini produksi Taun Sepuluh saiki
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
kemasan layak laut karo karton lan tas plastik
Pelabuhan
Qingdao
Wektu Lead:
Jumlah (Potongan) 1 - 1000000 1000001 - 10000000 > 10000000
Est. Wektu (dina) 3 7 Kanggo dirembug

Tingkat kapenuhan dhuwur kapsul sayuran kosong organik hpmc kanthi ukuran sing beda-beda

Katrangan Produk

Kauntungan Produk:

1. Kualitas tinggi, rega kompetitif lan umpan balik cepet;
2. Sertifikat halal lan halal, sertifikat COA, sertifikat ISO;
3. Alami lan ora ana antiseptik, rasa lan ambu ora enak bisa ditutup kanthi efektif.

ukuran

HPMC sayuran Kapsul Spesifikasi

Bobot rata-rata (mg)

Banyu

Kekandelan tembok tutup

(mm)

Kekandelan tembok awak

(mm)

Kekandelan kubah (mm)

Dawane tutup

(mm)

Dawane awak

(mm)

00 #

0,115 ± 0,020

0,110 ± 0,020

≥0.12

11,80 ± 0,40

20,05 ± 0,40

123 ± 8,0

4 ~8%

0 #

0,110 ± 0,020

0,105 ± 0,020

≥0.12

11.00 ± 0,40

18,50 ± 0,40

97 ± 7,0

1 #

0,105 ± 0,020

0,100 ± 0,020

≥0.12

9,90 ± 0,40

16,50 ± 0,40

77 ± 6,0

2 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

9,00 ± 0,40

15,40 ± 0,40

63 ± 5.0

3 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

8,10 ± 0,40

13.60 ± 0,40

49 ± 4.0

4 #

0,095 ± 0,020

0,095 ± 0,020

≥0.12

7,20 ± 0,40

12.20 ± 0,40

39 ± 3.0

HTB1Wt_wduuSBuNjSsziq6zq8pXas

HTB1iz7QdmCWBuNjy0Fhq6z6EVXau

Jaminan Kualitas

Kontrol kualitas bahan baku:

Kanggo njamin keamanan lan stabilitas, kabeh bahan mentah kanggo kapsul kita diawasi kanthi kaku miturut standar kualitas Perusahaan sing digawe ing pangkal farmasi Negara.

Kontrol Kualitas ing Pabrikan:

Pemeriksaan sampling ditindakake sajrone proses ngasilake supaya kabeh parameter tetep ing ruang lingkup normal sing bener kanggo nguatake stabilitas kualitas.

Pembubaran lem: Suhu, warna lan viskositas dipantau ing kontrol sing ketat.

Produksi kapsul: tampilan, dimensi lan lembab dipriksa kanthi kualitas kontrol. Suhu lingkungan lan tingkat kelembapan ing ruangan pabrik, uga viskositas lem lan suhu diawasi dening operator.

Proses Screening: Kapsul sing diurutake kanthi ngurutake mesin dipriksa dening kontrol kualitas luwih lanjut supaya kabeh kapsul sing adol bisa memenuhi standar kualitas. Parameter ngurutake disetel lan dikendhaleni para pekerja sing nguripake mesin urut.

Manajemen Produk Rampung:

Indeks fisik & kimia kapsul rampung bakal dipriksa sadurunge dikemas. Mung kapsul sing berkualitas sing bakal dikemas kanggo klien.

Pelacakan Produk:

Miturut peraturan GMP, kabeh kapsul dikemas karo nomer batch sing jelas lan rekor kualitas digawe kanggo dilacak yen prelu.

Kemasan & Pengiriman

package


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita